Pasta Tagliatelle frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Godaste receptet på klassiska italiensk pastarätt frutti di mare hittar du här! Skaldjur och pasta som blandas med mustig tomatsås. I Italien serveras inte frutti di mare med parmesanost. Det anses ta bort den goda smaken från skaldjur som är hjälten i pastarätten.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 nät
blåmusslor
1/3
fänkålshuvud
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor
1 frp
konserverade körsbärstomater
salt
300 g
frysta vannameiräkor, tinade
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...