Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Gemolata
  • rivet skal av 1 liten citron och
  • 1 msk  färskpressad saft av citron
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk bladpersilja, finhackad
  • 1/2 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Tina bläckfiskringarna.

Skölj och klappa dem torra med hushållspapper.

Stek bläckfiskringarna i olivolja tills de har fått färg i en riktigt het stekpanna.

Salta och peppra och låt svalna.

Blanda Ingredienserna till gemolatan.

Blanda försiktigt bläckfisken, musslorna och räkorna i en skål.

Vänd ner gremolatan.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera salladen som förrätt eller till pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.