Ladda ner bild Insalata frutti di mare RÖSTA PÅ RECEPTET (52) (52) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min 6 ingredienser En underbar sallad på havets frukter med persilja och citron. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 200 g frysta bläckfriskringar 2 msk Extra jungfruolivolja Classico salt peppar 1 liten burk musslor, väl avrunna 125 g skalade räkor, ca 300 g Gemolata rivet skal av 1 liten citron och 1 msk färskpressad saft av citron 1 vitlöksklyfta, finhackad 2 msk bladpersilja, finhackad 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico Gör så här Tina bläckfiskringarna. Skölj och klappa dem torra med hushållspapper. Stek bläckfiskringarna i olivolja tills de har fått färg i en riktigt het stekpanna. Salta och peppra och låt svalna. Blanda Ingredienserna till gemolatan. Blanda försiktigt bläckfisken, musslorna och räkorna i en skål. Vänd ner gremolatan. Smaksätt med salt och peppar. Servera salladen som förrätt eller till pasta. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (52) (52) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (52)
(52)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer