Marinerade räkspett med pasta tagliatelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

Vad tycker du?

1tim 30min 1 ingredienser

Marinerade och grillade räckor på spett. Serveras med en smakrik tomatpasta med söta körsbärstomater, vitt vin och nymalen svartpeppar.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
16
ASC-märkta vannameiräkor, tinade eller färska
Marinad
1/2
röd chili
1
vitlöksklyfta
Pasta
2
vitlöksklyftor
2 frp
Zeta Körsbäsrstomater, avrunna
1 msk
flytande honung
salt
nymalen svartpeppar
3 msk
färsk basilika, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Nils

Jättegott recept! Verkligen inte svårt. Wow så gott !

Hanna

Hej!
Kan man göra marinaden någon dag innan…? Saknar nämligen mixer dit jag ska.

Anna Mellberg

Hej Hanna!
Du kan göra marinaden dagen innan och sedan marinera räkorna när du är på plats! Lycka till önskar vännerna på Zeta.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar