Marinerade räkspett med pasta tagliatelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (129)

(129)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 1 ingredienser

Marinerade och grillade räckor på spett. Serveras med en smakrik tomatpasta med söta körsbärstomater, vitt vin och nymalen svartpeppar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
16
ASC-märkta vannameiräkor, tinade eller färska
Marinad
1/2
röd chili
1
vitlöksklyfta
Pasta
2
vitlöksklyftor
2 frp
Zeta Körsbäsrstomater, avrunna
1 msk
flytande honung
salt
nymalen svartpeppar
3 msk
färsk basilika, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (129)

(129)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Hanna Avbryt svar

Hanna

Hej!
Kan man göra marinaden någon dag innan…? Saknar nämligen mixer dit jag ska.

Anna Mellberg

Hej Hanna!
Du kan göra marinaden dagen innan och sedan marinera räkorna när du är på plats! Lycka till önskar vännerna på Zeta.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...