Marinerade räkspett med pasta tagliatelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tycker du?

1tim 30min 1 ingredienser

Marinerade och grillade räckor på spett. Serveras med en smakrik tomatpasta med söta körsbärstomater, vitt vin och nymalen svartpeppar.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
16
ASC-märkta vannameiräkor, tinade eller färska
Marinad
1/2
röd chili
1
vitlöksklyfta
Pasta
2
vitlöksklyftor
2 frp
Zeta Körsbäsrstomater, avrunna
1 msk
flytande honung
salt
nymalen svartpeppar
3 msk
färsk basilika, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Nils

Jättegott recept! Verkligen inte svårt. Wow så gott !

Hanna

Hej!
Kan man göra marinaden någon dag innan…? Saknar nämligen mixer dit jag ska.

Anna Mellberg

Hej Hanna!
Du kan göra marinaden dagen innan och sedan marinera räkorna när du är på plats! Lycka till önskar vännerna på Zeta.