Fisk- och skaldjursgryta med saffran

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
40min

Klassisk mustig fiskgryta med saffran, vitlök, fänkål och vitt vin. Matig med lax, räkor, morötter och potatis.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
finhackad gul lök
2
vitlöksklyftor
1 frp
saffran, 0,5 g
1 msk
tomatpuré
1
strimlad fänkål
500 g
tärnad potatis
2
tärnade morötter
2 dl
vitt vin
3 dl
vatten
3 msk
koncentrerad fiskfond
400 g
färsk lax, tärnad
200 g
färska räkor, skalade
2 dl
creme fraiche
dill
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.