Risotto med grön sparris, räkor och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con Asparagi, Gamberetti e Spinaci - en risotto för dig som längtar efter grön sparris på våren och älskar räkor!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
250 g
grön sparris skalad och kokt
2 dl
räkor skalade, färska
25 g
babyspenat
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)
Tack!