Risotto med grön sparris, räkor och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
45min

Risotto con Asparagi, Gamberetti e Spinaci - en risotto för dig som längtar efter grön sparris på våren och älskar räkor!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
ca 3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
250 g
grön sparris skalad och kokt
2 dl
räkor skalade, färska
25 g
babyspenat
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.