Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlöken i olivoljan i 4-5 minuter utan att den får färg.

Rör i sardellcremen och tillsätt tomaterna och vatten.

Koka såsen sakta i 10-12 minuter, rör i citronskal, citronsaft och mascarponen.

Tillsätt basilika, smaka av med salt och svartpeppar.

Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av genom ett durkslag.

Vänd ihop pastan med såsen och räkorna.

Servera med lite extra Zeta Olivolja att ringla över.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.