Pasta Linguine med räkor, citron och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor finhackade
eller 3 st
Sardeller, finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
1
finrivna skalet citron
1-2 msk
citron pressad
1/2 kruka
basilika strimlade
salt
svartpeppar nymalen
1 burk
räkor i lag, avrunnen vikt 175 g

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)
Tack!

Heléne

Fantastiskt gott. Vi tog lite mer mascarpone, 1/2 förpackning (c:a 125 g) för att få rätten lite krämigare. Istället för vatten tog vi lite vitt vin, c:a 1 dl och en nypa chiliflakes.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.