Pasta Linguine med räkor, citron och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor finhackade
eller 3 st
Sardeller, finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
1
finrivna skalet citron
1-2 msk
citron pressad
1/2 kruka
basilika strimlade
salt
svartpeppar nymalen
1 burk
räkor i lag, avrunnen vikt 175 g

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)
Tack!

Heléne

Fantastiskt gott. Vi tog lite mer mascarpone, 1/2 förpackning (c:a 125 g) för att få rätten lite krämigare. Istället för vatten tog vi lite vitt vin, c:a 1 dl och en nypa chiliflakes.

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco