Pasta Linguine med räkor, citron och tomat
Tack!
Vad tycker du?
Tack för din röst!
En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.
Ingredienser
portioner
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
-
4
1/2 frp
Linguine Casa Di Luca, 250 g
2
vitlöksklyftor finhackade
eller 3 st
Sardeller, finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
1
finrivna skalet citron
1-2 msk
citron pressad
1/2 kruka
basilika strimlade
salt
svartpeppar nymalen
1 burk
räkor i lag, avrunnen vikt 175 g
2 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (99)
(99)Heléne
Fantastiskt gott. Vi tog lite mer mascarpone, 1/2 förpackning (c:a 125 g) för att få rätten lite krämigare. Istället för vatten tog vi lite vitt vin, c:a 1 dl och en nypa chiliflakes.
Daniella
Magiskt gott!