Pasta Linguine med räkor, citron och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
Zeta Casa Di Luca Linguine, 250 g
2
vitlöksklyftor finhackade
eller 3 st
Sardeller, finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
1
finrivna skalet citron
1-2 msk
citron pressad
1/2 kruka
basilika strimlade
salt
svartpeppar nymalen
1 burk
räkor i lag, avrunnen vikt 175 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Daniella Avbryt svar

Heléne

Fantastiskt gott. Vi tog lite mer mascarpone, 1/2 förpackning (c:a 125 g) för att få rätten lite krämigare. Istället för vatten tog vi lite vitt vin, c:a 1 dl och en nypa chiliflakes.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...