Pasta Linguine med räkor, citron och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor finhackade
eller 3 st
Sardeller, finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
1
finrivna skalet citron
1-2 msk
citron pressad
1/2 kruka
basilika strimlade
salt
svartpeppar nymalen
1 burk
räkor i lag, avrunnen vikt 175 g

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)
Tack!
Lämna ett svar till Daniella Avbryt svar

Heléne

Fantastiskt gott. Vi tog lite mer mascarpone, 1/2 förpackning (c:a 125 g) för att få rätten lite krämigare. Istället för vatten tog vi lite vitt vin, c:a 1 dl och en nypa chiliflakes.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.