Pasta alle Cozze

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti med blåmusslor, vitlök och chili. Italiensk klassiker och en av Fernando Di Lucas favoriter. Lyxigt pastarätt perfekt till fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2 dl
vitt vin
4
vitlöksklyftor, tunt skivade
salt
svartpeppar
1
röd chili, tunt skivad
1 kruka
persilja, hackad

Gör så här

Tips!

Det går utmärkt att använda annan pasta än spaghetti som tex linguine eller tagliatelle.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Tack!