Bresaolarullar med rucola och citronmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
20min

Bresaolarullar med parmesan, rucola, citronmajonnäs och rostade pinjenötter är snabba och smakrika tilltugg, perfekt till drinken eller på buffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
50 g
rucola
Citronmajonnäs
1/2 dl
pinjenötter, rostade
Citronmajonnäs
1
ägg
1 tsk
citronsaft
1/2 tsk
salt
2 1/2 dl
1
citron, zest från det yttersta skalet
Nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.