Bresaolarullar

Bresaolarullar med rucola och citronmajonnäs

Bresaolarullar med parmesan, rucola, citronmajonnäs och rostade pinjenötter är snabba och smakrika tilltugg, perfekt till drinken eller på buffén.

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt
Citronmajonnäs

Stavmixa ägg med citronsaft och salt. Mixa ner rapsolja. Smaksätt med olivolja och citronzest samt rikligt med svartpeppar.

Skär parmesan i tunna skivor.

Lägg på parmesan och rucola på bresaolaskivorna, klicka på citronmajonnäs. Rulla ihop.

Lägg upp på fat, spritsa på ytterligare citronmajonnäs och strössla över rostade pinjenötter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.