Bresaolarullar med rucola och citronmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bresaolarullar med parmesan, rucola, citronmajonnäs och rostade pinjenötter är snabba och smakrika tilltugg, perfekt till drinken eller på buffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
50 g
rucola
1/2 dl
pinjenötter, rostade
Citronmajonnäs
1
ägg
1 tsk
citronsaft
1/2 tsk
salt
2 1/2 dl
1
citron, zest från det yttersta skalet
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!