Bresaolarullar med rucola och citronmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Bresaolarullar med parmesan, rucola, citronmajonnäs och rostade pinjenötter är snabba och smakrika tilltugg, perfekt till drinken eller på buffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
50 g
rucola
1/2 dl
pinjenötter, rostade
Citronmajonnäs
1
ägg
1 tsk
citronsaft
1/2 tsk
salt
2 1/2 dl
1
citron, zest från det yttersta skalet
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...