Crostini med blomkålcrème och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Crostini med krämig blomkålscrème, krispig prosciutto och rostade mandlar. Passar bra som festliga munsbitar.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
blomkålshuvud
50 g
riven parmesan
2 msk
Cremé Frais
några droppar
1 fpk
prosciutto crudo
1/2 dl
skållade mandlar
timjan
salt
nymalen peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!