Pannacotta med karamellbakade äpplen

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Pannacotta med mascarpone får fin len smak och konsistens. Tillsammans med karamellbakade äpplen och saltrostade mandlar lyfter smakerna i desserten.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pannacotta
3/4 dl
mjölk
1 msk
strösocker
1 1/2
gelatinblad
Karamellbakat äpple
2
äpple granny smith
1 dl
strösocker
1 dl
vatten
Saltrostad mandel
10
mandlar skållade, skalade
salt
Äppelsås
1 msk
florsocker

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.