Pannacotta med karamellbakade äpplen

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pannacotta med mascarpone får fin len smak och konsistens. Tillsammans med karamellbakade äpplen och saltrostade mandlar lyfter smakerna i desserten.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pannacotta
3/4 dl
mjölk
1 msk
strösocker
1 1/2
gelatinblad
Karamellbakat äpple
2
äpple granny smith
1 dl
strösocker
1 dl
vatten
Saltrostad mandel
10
mandlar skållade, skalade
salt
Äppelsås
1 msk
florsocker

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
Tack!