Danskt rågbröd med rökt lax och mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
15min

Brunchmacka på danskt rågbröd med BreOliv, rökt lax och mascarponekräm med pepparrot. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Ingredienser

macka
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 msk
pepparrot, finriven
Flingsalt och nymald svartpeppar
1 skiva
danskt rågbröd, osötat
25 g
babyspenat
1 skiva
kallrökt lax
nymalen svartpeppar, nymald
1
citronskiva
finhackad gräslök och/eller dillvippa

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.