Danskt rågbröd med rökt lax och mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Brunchmacka på danskt rågbröd med BreOliv, rökt lax och mascarponekräm med pepparrot. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

macka
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 msk
pepparrot, finriven
flingsalt
nymald svartpeppar
4 skivor
danskt rågbröd, osötat
50 g
babyspenat
4 skivor
kallrökt lax
nymalen svartpeppar, nymald
4
citronskivor
finhackad gräslök och/eller dillvippa

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Tack!