Danskt rågbröd med rökt lax och mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

15min 12 ingredienser

Brunchmacka på danskt rågbröd med BreOliv, rökt lax och mascarponekräm med pepparrot. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

macka
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 msk
pepparrot, finriven
flingsalt
nymald svartpeppar
4 skivor
danskt rågbröd, osötat
50 g
babyspenat
4 skivor
kallrökt lax
nymalen svartpeppar, nymald
4
citronskivor
finhackad gräslök och/eller dillvippa

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter