3 olika krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (188)

(188)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 9 ingredienser

Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

Fyllning med räkor, citron och oregano
1 dl
majonnäs
200 g
handskalade räkor
1 tsk
rivet citronskal
2 msk
färsk oregano
1 tsk
citronsaft
1/2 dl
sikrom
rivet citronskal
några kvistar färsk oregano
Fyllning med svamp, tryffel och timjan
2-3 st
färska champinjoner
1/2
vitlöksklyfta
1
kvist timjan
salt
1/2 burk
färsk grönkål
valnötter
Prosciuttofyllning
1/2 burk
2-3 skivor
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (188)

(188)

Vad tycker du?

8 kommentarer

Lämna ett svar till Anette Avbryt svar

Pär

Var kommer timjan in i receptet med svamp, tryffel och timjan?

Anna Mellberg

Hej Pär! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Det saknas information om det i receptet och vi har nu uppdaterat det. En kvist timjan steks med champinjonerna. Glad Påsk önskar vännerna på Zeta

Karin

Hur många personer är dessa tre varianter beräknade för?

Sophie Berlin

Hej Karin,
Receptet passar bra till 4 personer och att alla då får en av vardera smak.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Anette

Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?

Emma Olsson

Hej Anette,

Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...