3 olika krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (121)

(121)

RÖSTA PÅ RECEPTET (121)

(121)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Fyllning med räkor, citron och oregano
1 dl
majonnäs
200 g
handskalade räkor
1 tsk
rivet citronskal
2 msk
färsk oregano
1 tsk
citronsaft
1/2 dl
sikrom
rivet citronskal
några kvistar färsk oregano
Fyllning med svamp, tryffel och timjan
2-3 st
färska champinjoner
1/2
vitlöksklyfta
salt
1/2 burk
färsk grönkål
valnötter
Prosciuttofyllning
1/2 burk
2-3 skivor
färsk basilika

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (121)

(121)
Tack!
Lämna ett svar till Anette Avbryt svar

Karin

Hur många personer är dessa tre varianter beräknade för?

Sophie Berlin

Hej Karin,
Receptet passar bra till 4 personer och att alla då får en av vardera smak.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Anette

Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?

Emma Olsson

Hej Anette,

Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma