Toscansk brödsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Toscansk brödsallad med svarta oliver och kapris är en vanlig sallad som serveras i Italien. Perfekt att laga när du har lite gammalt bröd över.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
surdegsbröd, à 220 g
1 1/2 dl
vatten
250 g
körsbärstomater
1/2
gurka
1 stjälk
blekselleri
1/2
rödlök
1/2 kruka
basilikablad, plockade

Gör så här

Tips!

Förbered salladen minst en timme i förväg, då har du gott om tid för annat och salladen får marinera och dra åt sig mer smak.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco