Toscansk brödsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Toscansk brödsallad med svarta oliver och kapris är en vanlig sallad som serveras i Italien. Perfekt att laga när du har lite gammalt bröd över.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
surdegsbröd, à 220 g
1 1/2 dl
vatten
250 g
körsbärstomater
1/2
gurka
1 stjälk
blekselleri
1/2
rödlök
1/2 kruka
basilikablad, plockade

Gör så här

Tips!

Förbered salladen minst en timme i förväg, då har du gott om tid för annat och salladen får marinera och dra åt sig mer smak.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Emil Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...