Toscansk brödsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Toscansk brödsallad med svarta oliver och kapris är en vanlig sallad som serveras i Italien. Perfekt att laga när du har lite gammalt bröd över.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
surdegsbröd, à 220 g
1 1/2 dl
vatten
250 g
körsbärstomater
1/2
gurka
1 stjälk
blekselleri
1/2
rödlök
1/2 kruka
basilikablad, plockade

Gör så här

Tips!

Förbered salladen minst en timme i förväg, då har du gott om tid för annat och salladen får marinera och dra åt sig mer smak.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!
Lämna ett svar till Emil Avbryt svar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.