Fräst svartkål med svarta bönor

Fräst svartkål tillsammans med svarta bönor, rödlök och morot. Ett perfekt tillbehör, contorni, till varmrätten eller som en bufférätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Repa svartkålen från den tjocka mittnerven.

Fräs svartkålen försiktigt tillsammans med vitlöken i rikligt med olivolja så att den börjar bli mjuk.

Fräs med morot och rödlök mot slutet.

Låt bönorna rinna av och skölj dem väl, blanda i dem i kålblandningen.

Smaksätt med salt, peppar och vinäger.

Servera som tillbehör eller contorni som det heter på italienska.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.