Fräst svartkål med svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fräst svartkål tillsammans med svarta bönor, rödlök och morot. Ett perfekt tillbehör, contorni, till varmrätten eller som en bufférätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
svartkål
2
vitlöksklyftor, finhackade
1/2 dl
1
morot, strimlad
1/2
rödlök, tunt skivad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)
Tack!