Rödbetshummus med smulad fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hummus på kikärtor och rödbetor får en ljuvligt god smak och härlig färg. Smula på fetaost och få sältan till. Passar utmärkt som tillbehör till mat eller bröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödbetshummus
3 st
förkokta rödbetor
1 frp
kokta Kikärtor
1/2 tsk
salt
peppar efter smak
150 g
smulad Fetaost

Gör så här

Tips!

Vill du ha lite mer sting, kan du tillsätta 2 st vitlöksklyftor och en 1/2 chili.

Rödbetshummus passar även till kött.

Använder du vanlig olivolja kan smaksätta med saft av citron och det yttersta finrivna citronskalet.

 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp