Rödbetshummus med smulad fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Hummus på kikärtor och rödbetor får en ljuvligt god smak och härlig färg. Smula på fetaost och få sältan till. Passar utmärkt som tillbehör till mat eller bröd.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödbetshummus
3 st
förkokta Rödbetor
1 frp
kokta Kikärtor
1/2 tsk
salt
peppar efter smak
150 g
Fetaost, smulad

Gör så här

Tips!

Vill du ha lite mer sting, kan du tillsätta 2 st vitlöksklyftor och 1/2 st chili.

Rödbetshummus passar även till annat kött.

Använder du vanlig olivolja kan smaksätta med saft av citron och det ytterst finrivna citronskalet.

 

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.