Ciabatta med prosciutto cotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
10min

Italiensk smörgås, ciabatta med kokt italiensk skinka och pepprig rucola. Perfekt på picknick eller som ordentlig frukost eller lunch.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
chiabattabröd
1 frp
Prosciutto Cotto, á 120 g
fransk senap
rucola

Gör så här

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre Breoliv eller BreOliv Mild på mackan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.