Ciabatta med prosciutto cotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

10min 5 ingredienser

Italiensk smörgås, ciabatta med kokt italiensk skinka och pepprig rucola. Perfekt på picknick eller som ordentlig frukost eller lunch.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
chiabattabröd
1 frp
fransk senap
rucola

Gör så här

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre Breoliv eller BreOliv Mild på mackan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter