Ciabatta med prosciutto cotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

10min 5 ingredienser

Italiensk smörgås, ciabatta med kokt italiensk skinka och pepprig rucola. Perfekt på picknick eller som ordentlig frukost eller lunch.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
chiabattabröd
1 frp
Prosciutto Cotto, á 120 g
fransk senap
rucola

Gör så här

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre Breoliv eller BreOliv Mild på mackan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis