Spaghetti Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

Vad tycker du?

1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti med köttfärsås på det italienska viset. Koka länge för mycket smak, förbered gärna dagen innan.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs
1
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1
liten morot
1
liten bit rotselleri finhackad
2 msk
Ardita Tomatpuré
2 dl
vatten
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1
köttbuljongtärning
2
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar
strösocker
Till servering

Gör så här

11 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)
Tack!

Daniel

Ett riktigt bra recept och en favorit i familjen! Låt den koka och få ta tid, tycker den blir bättre ju längre den får puttra på spisen.

Ett recept som är ett FAVORIT hemma hos oss👌🏻😋

Ett recept som är FAVORIT hemma hos oss👌🏼😋

Benny

Gott recept! Rotselleri är okej, men jag brukar använda två strimlade bladselleri-stjälkar. Lite mildare i smaken.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.