Ladda ner bild Spara Spaghetti Bolognese Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (261) (261) RÖSTA PÅ RECEPTET (261) (261) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 1tim Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Spaghetti med köttfärsås på det italienska viset. Koka länge för mycket smak, förbered gärna dagen innan. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Spaghetti Casa Di Luca 400 g nötfärs 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 gul lök finhackad 2 vitlöksklyftor finhackade 1 liten morot 1 liten bit rotselleri finhackad 2 msk Ardita Tomatpuré 1 dl Matlagningsvin Vitt 2 dl vatten 1 frp Zeta Körsbärstomater 1 köttbuljongtärning 2 lagerblad 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano salt svartpeppar strösocker Till servering Parmigiano Reggiano 22 mån Gör så här Stek nötfärs på hög värme i olivolja i en gryta tills färsen är genomstekt. Tillsätt lök, vitlök, morot och selleri. Stek ytterligare 1 minut. Lägg i tomatpuré, vitt vin och tomater. Låt koka upp och lägg i buljongtärning, vatten och örter och låt puttra minst 45 minuter–1 timme under lock. Rör regelbundet och späd eventuellt med lite vatten. Smaka av med salt, strösocker och svartpeppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda såsen med den nykokta pastan. Strö över rikligt med parmesanost. Dela Skriv ut Spara 11 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (261) (261) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Henrik 28 februari 2022 kl. 10:06 Min tjej gjorde enligt receptet och det är den godaste bolognesen jag ätit! 🙂 Anders 22 januari 2022 kl. 18:22 Tips! Använd stjälkselleri och vildsvinsfärs eller grytbitar av vildsvin + krydda med rosmarin. Daniel 21 december 2021 kl. 17:15 Ett riktigt bra recept och en favorit i familjen! Låt den koka och få ta tid, tycker den blir bättre ju längre den får puttra på spisen. Anneli 27 augusti 2021 kl. 15:55 Bästa receptet! Ungarna älskar också denna! Ett recept som är ett FAVORIT hemma hos oss👌🏻😋 10 maj 2021 kl. 10:55 Ett recept som är FAVORIT hemma hos oss👌🏼😋 Anna Karlsson 9 januari 2021 kl. 16:20 Låter super gott Anna 9 januari 2021 kl. 16:18 😋 Caroline 27 september 2020 kl. 19:56 Sååå gott recept, tack Adelisa 24 september 2020 kl. 13:58 Super gott och enkelt recpet, tack 🙂 Benny 18 september 2020 kl. 09:48 Gott recept! Rotselleri är okej, men jag brukar använda två strimlade bladselleri-stjälkar. Lite mildare i smaken. Hannes 21 oktober 2019 kl. 16:35 God Visa alla (11)
Henrik 28 februari 2022 kl. 10:06 Min tjej gjorde enligt receptet och det är den godaste bolognesen jag ätit! 🙂
Anders 22 januari 2022 kl. 18:22 Tips! Använd stjälkselleri och vildsvinsfärs eller grytbitar av vildsvin + krydda med rosmarin.
Daniel 21 december 2021 kl. 17:15 Ett riktigt bra recept och en favorit i familjen! Låt den koka och få ta tid, tycker den blir bättre ju längre den får puttra på spisen.
Ett recept som är ett FAVORIT hemma hos oss👌🏻😋 10 maj 2021 kl. 10:55 Ett recept som är FAVORIT hemma hos oss👌🏼😋
Benny 18 september 2020 kl. 09:48 Gott recept! Rotselleri är okej, men jag brukar använda två strimlade bladselleri-stjälkar. Lite mildare i smaken.
11 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (261)
(261)Henrik
Min tjej gjorde enligt receptet och det är den godaste bolognesen jag ätit! 🙂
Anders
Tips! Använd stjälkselleri och vildsvinsfärs eller grytbitar av vildsvin + krydda med rosmarin.
Daniel
Ett riktigt bra recept och en favorit i familjen! Låt den koka och få ta tid, tycker den blir bättre ju längre den får puttra på spisen.
Anneli
Bästa receptet! Ungarna älskar också denna!
Ett recept som är ett FAVORIT hemma hos oss👌🏻😋
Ett recept som är FAVORIT hemma hos oss👌🏼😋
Anna Karlsson
Låter super gott
Anna
😋
Caroline
Sååå gott recept, tack
Adelisa
Super gott och enkelt recpet, tack 🙂
Benny
Gott recept! Rotselleri är okej, men jag brukar använda två strimlade bladselleri-stjälkar. Lite mildare i smaken.
Hannes
God