Spaghetti Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (319)

(319)

RÖSTA PÅ RECEPTET (319)

(319)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti med köttfärsås på det italienska viset. Koka länge för mycket smak, förbered gärna dagen innan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs
1
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1
liten morot
1
liten bit rotselleri finhackad
2 msk
Ardita Tomatpuré
2 dl
vatten
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1
köttbuljongtärning
2
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar
strösocker
Till servering

Gör så här

15 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (319)

(319)
Tack!
Lämna ett svar till Anneli Avbryt svar

Daniel

Ett riktigt bra recept och en favorit i familjen! Låt den koka och få ta tid, tycker den blir bättre ju längre den får puttra på spisen.

Ett recept som är ett FAVORIT hemma hos oss👌🏻😋

Ett recept som är FAVORIT hemma hos oss👌🏼😋

Benny

Gott recept! Rotselleri är okej, men jag brukar använda två strimlade bladselleri-stjälkar. Lite mildare i smaken.