Piadina med soltorkade tomater och parmaskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Piadina är ett klassiskt italienskt bröd som bakas med olivolja och har en underbart mjuk textur. Värm i stekpanna och fyll med smakrik prosciutto, krämig buffelmozzarella, soltorkade tomater och pepprig rucola. Avsluta med en ringling crema balsamico för en perfekt balans av sötma och syra. Piadina är den ultimata måltiden för alla tillfällen – från picknicken till hemmamiddagen. Enkel att variera och alltid lika god!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Erik

Riktig succé efter en sen kvällsträning
När kommer napolitanska förgräddade pizza bottnar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...