Piadina med soltorkade tomater och parmaskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med soltorkade tomater, buffelmozzarella, prosciutto och rucola. Toppa med lite crema balsamico. Piadina passar att äta när och var du vill, inne- som utemat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)
Tack!
Lämna ett svar till Erik Avbryt svar

Erik

Riktig succé efter en sen kvällsträning
När kommer napolitanska förgräddade pizza bottnar