Piadina med soltorkade tomater och parmaskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Piadina är ett klassiskt italienskt bröd som bakas med olivolja och har en underbart mjuk textur. Värm i stekpanna och fyll med smakrik prosciutto, krämig buffelmozzarella, soltorkade tomater och pepprig rucola. Avsluta med en ringling crema balsamico för en perfekt balans av sötma och syra. Piadina är den ultimata måltiden för alla tillfällen – från picknicken till hemmamiddagen. Enkel att variera och alltid lika god!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Erik Avbryt svar

Erik

Riktig succé efter en sen kvällsträning
När kommer napolitanska förgräddade pizza bottnar