Piadina med skogschampinjoner, tryffelcrème och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med champinjoner, buffelmozzarella, tryffelcrème, parmesan och tomater. Toppa med lite salladsskott. Piadina passar att äta när och var du vill, inne- som utemat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
skogschampinjoner
1 st
vitlöksklyfta, pressad
1
kvist rosmarin
salt
250 g
cocktailtomater
70 g
salladsskott

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)
Tack!