Kall tomat- och paprikasoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tycker du?

45min 12 ingredienser

Gazpacho är soppa på paprika och tomat som ätes kall. Ringla gärna lite god olivolja på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
tomat- och paprikasoppa
salt
svartpeppar
8-10
tomater i mindre bitar
2
röda paprika i mindre bitar
1
gurka skalad och i mindre bitar
1/2
rödlök hackad
1/2
vitlöksklyfta hackad
1/2
rödchilipeppar hackad
2 dl
vatten
1 nypa
strösocker
Till servering
1 näve
Zeta Krutonger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis