Kall tomat- och paprikasoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
45min

Gazpacho är soppa på paprika och tomat som ätes kall. Ringla gärna lite god olivolja på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
tomat- och paprikasoppa
salt
svartpeppar
8-10
tomater i mindre bitar
2
röda paprika i mindre bitar
1
gurka skalad och i mindre bitar
1/2
rödlök hackad
1/2
vitlöksklyfta hackad
1/2
rödchilipeppar hackad
2 dl
vatten
1 nypa
strösocker
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.