Kall tomat- och paprikasoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gazpacho är soppa på paprika och tomat som ätes kall. Ringla gärna lite god olivolja på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
tomat- och paprikasoppa
salt
svartpeppar
8-10
tomater i mindre bitar
2
röda paprika i mindre bitar
1
gurka skalad och i mindre bitar
1/2
rödlök hackad
1/2
vitlöksklyfta hackad
1/2
rödchilipeppar hackad
2 dl
vatten
1 nypa
strösocker
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!