Bröd- och tomatsoppa – Pappa al Pomodoro

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
30min

Mustig bön- och tomatsoppa som du lätt lagar till en vardagskväll, enkel och god soppa med en härlig macka för lite mer matighet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bananscharlottenlök
2
selleristavar
1 tsk
salt
4 dl
vatten
1
tärning grönsaksbuljong
nymald svartpeppar
Till servering
grillat surdegsbröd

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.