Bröd- och tomatsoppa – Pappa al Pomodoro

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Mustig bön- och tomatsoppa som du lätt lagar till en vardagskväll, enkel och god soppa med en härlig macka för lite mer matighet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bananscharlottenlök
2
selleristavar
1 tsk
salt
1 frp
390 g krossade tomater
4 dl
vatten
1
tärning grönsaksbuljong
2 dl
krutonger
nymald svartpeppar
Till servering
grillat surdegsbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Arvid

Hej! Vad menar ni med 2 förpackningar tomater? I

Anna Mellberg

Hej Arvid! 1 frp tomater är en tetra/burk krossade tomater på ca 390 eller 400 g. Det går också bra att använda samma mängd konserverade körsbärstomater. Hälsningar vännerna i Zetas provkök.