Bröd- och tomatsoppa – Pappa al Pomodoro

En mustig bön- och tomatsoppa som du lätt lagar till en vardagskväll, enkel och god soppa med en härlig macka för lite mer matighet.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Finhacka lök och skär tärningar av selleri.

Hetta upp olivolja i en kastrull. Fräs lök och selleri 5-6 min.

Häll av och skölj bönorna.

Tillsätt körsbärstomater, vatten, grönsaksbuljong, bönor och krutonger till kastrullen. Sjud 10-15 min.

Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Ringla över olivolja och strö på lite parmesan.

Servera med bröd och parmaskinka.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.