Soppa med grönsaker, bönor och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (390)

(390)

Vad tycker du?

45min 16 ingredienser

Grönsakssoppa med borlottibönor som toppas med god lagrad parmesan. Perfekt vardagsmat.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök skuren i bitar
vitlöksklyftor hackade
1
morot skalad och skuren i bitar
1 bit
rotselleri skalad och skuren i bitar
1 stjälk
blekselleri nedskuren
2
tomater skurna i bitar
1,5 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
timjan
lite hackad
persilja
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (390)

(390)

Vad tycker du?

7 kommentarer

Annelie Ramberg

God och mättande soppa, en ny favorit!

Anna Mellberg

Så kul att höra! Den kommer värma gott i höst och vinter. Varma hälsningar från vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar