Soppa med kål och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
40min

En mustig soppa på savoykål, tomater, Grana Padano och tärnad pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök skivad
2
vitlöksklyftor hackade
1/4 huvud
savoykål
1 tärning
hönsbuljong
1 1/2 liter
vatten
70 g
tärnad pancetta eller bacon
1 dl
Grana Padano 20 mån färskriven påse
2
plommontomater tärnade
2 msk
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.