Recept från Zeta: Soppa med kål och pancetta

Soppa med kål och pancetta

En mustig soppa på savoykål, tomater, Grana Padano och tärnad pancetta.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök och pancetta i olivolja.

Skär ner kål och lägg i.

Häll på vatten, lägg i buljongtärning och låt koka 20 minuter under lock.

Häll i tomater och persilja och smaka av med salt, peppar och vinäger.

Strö över ost i tallriken.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.