Soppa med kål och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
40min

En mustig soppa på savoykål, tomater, Grana Padano och tärnad pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök skivad
2
vitlöksklyftor hackade
1/4 huvud
savoykål
1 tärning
hönsbuljong
1 1/2 liter
vatten
70 g
tärnad pancetta eller bacon
1 dl
Grana Padano 20 mån färskriven påse
2
plommontomater tärnade
2 msk
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.