Toscansk bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)
30min

Den här soppan är gjord på cannellinibönor och smaksatt med salvia, vitlök och parmesan.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 skivor
lantbröd i tärningar
1
röd lök hackad
1 stor
vitlöksklyfta hackad
ca 15
färska salviablad eller 1 1/2 tsk torkad
2 burkar
Cannellinibönor med sitt spad
1 tsk
Ardita Tomatpuré
3 1/2-4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.