Toscansk bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toscansk bönsoppa på cannellinibönor, smaksatt med salvia, vitlök och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 skivor
lantbröd i tärningar
1
hackad röd lök
1 stor
hackad vitlöksklyfta
ca 15
färska salviablad eller 1 1/2 tsk torkad
2 burkar
Zeta Cannellinibönor, med sitt spad
3 1/2-4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)
Tack!