Toscansk bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (114)

(114)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Toscansk bönsoppa på cannellinibönor, smaksatt med salvia, vitlök och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 skivor
lantbröd i tärningar
1
hackad röd lök
1 stor
hackad vitlöksklyfta
ca 15
färska salviablad eller 1 1/2 tsk torkad
2 burkar
Zeta Cannellinibönor, med sitt spad
3 1/2-4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (114)

(114)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar