Toskansk soppa med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
50min

Toskansk soppa, Ribollita, med fem gryner, salsiccia och crostini.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
2
blekselleristjälkar, skalade och tärnade
2
morötter, skalade och tärnade
1 msk
färsk rosmarin, finhackad
1 msk
färsk timjan
1 tsk
salt
svartpeppar, nymalen
10 dl
buljong
100 g
grön- eller svartkål
2 dl
5 Gryner Ekologisk
200 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.