Toskansk soppa med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ribollita är en toskansk soppa, i den här varianten med färsk salsiccia, gryner och crostini. Enkel och god kålsoppa med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
2
blekselleristjälkar, skalade och tärnade
2
morötter, skalade och tärnade
1 msk
färsk rosmarin, finhackad
1 msk
färsk timjan
1 tsk
salt
svartpeppar, nymalen
10 dl
buljong
100 g
grön- eller svartkål
200 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.