Toskansk soppa med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

50min 19 ingredienser

Ribollita är en toskansk soppa, i den här varianten med färsk salsiccia, gryner och crostini. Enkel och god kålsoppa med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
2
blekselleristjälkar, skalade och tärnade
2
morötter, skalade och tärnade
1 msk
färsk rosmarin, finhackad
1 msk
färsk timjan
1 tsk
salt
svartpeppar, nymalen
10 dl
buljong
100 g
grön- eller svartkål
2 dl
gryner
200 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco