Toskansk soppa med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
50min

Toskansk soppa, Ribollita, med fem gryner, salsiccia och crostini.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
2
blekselleristjälkar, skalade och tärnade
2
morötter, skalade och tärnade
1 msk
färsk rosmarin, finhackad
1 msk
färsk timjan
1 tsk
salt
svartpeppar, nymalen
10 dl
buljong
100 g
grön- eller svartkål
200 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.