Toskansk soppa med salsiccia

Toskansk soppa, Ribollita, med fem gryner, salsiccia och crostini.

Tillredning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek gul lök, vitlöksklyftor, stjälkselleri och morötter och färska kryddorna i en rymlig stekgryta i rikligt med olivolja 2-3 min.

Tillsätt vitt vin, buljong och gryner. Sjud 10 -15 min.

Skär kålen i mindre bitar. Lägg ner i soppan och sjud ytterligare 3-4 min.

Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Ta ut färsen ur salsiccan och fräs den krispig i olivolja.

Mixa ihop olivolja med basilika till basilikaolja. Smaka av med salt.

Lägg 2-3 crostini i varje tallrik. Häll soppan över brödet.

Fördela riven parmesan, salsicca och basilikaolja över soppan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.