Toskansk soppa med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

50min 19 ingredienser

Ribollita är en toskansk soppa, i den här varianten med färsk salsiccia, gryner och crostini. Enkel och god kålsoppa med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
2
blekselleristjälkar, skalade och tärnade
2
morötter, skalade och tärnade
1 msk
färsk rosmarin, finhackad
1 msk
färsk timjan
1 tsk
salt
svartpeppar, nymalen
10 dl
buljong
100 g
grön- eller svartkål
2 dl
gryner
200 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer