Minestronesoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Klassisk italiensk minestronesoppa med pasta, lök, morötter, ärtor, pancetta och hönsbuljong.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
1
gul lök
2
vitlöksklyftor skivade
1
morot skalad och tärnad
1 1/2 liter
vatten
2
hönsbuljong tärningar
Några kvistar
färsk timjan
2
lagerblad
120 g
Spaghetti Casa Di Luca bruten i små korta bitar
1 dl
gröna ärtor frysta
svartpeppar nymalen
salt

Gör så här

Tips!

Variera din minestronesoppa efter vad du har hemma i skåpen. Det finns inga rätt eller fel. I italien serveras soppan ofta även med riven parmesan.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)
Tack!