Tomatsoppa med ricotta- och örtkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tomatsoppa med ricotta- och örtkräm, snabblagad och god med mjuk smak som lyfts av färsk basilika.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök
1
vitlöksklyfta
1 frp
finkrossade tomater
7 dl
vatten
1/2 frp
1 kruka
basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)
Tack!