Tomatsoppa med knaperstekt halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)
30min

Tomatsoppan blir lite matigare, och väldigt god med stekt halloumi som topping.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
2 msk
Tomatpuré , tub
1 burk
5 dl
vatten
1 tsk
strösocker
2 msk
färsk timjan, finhackad
1 förpackning
Halloumi, á 250 g
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.