Tomatsoppa med knaperstekt halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tomatsoppa med knaperstekt halloumi, god och snabblagad tomatsoppa som mättar och värmer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
gul lök
1 st
vitlöksklyfta
1 frp
Zeta Finkrossade Tomater
5 dl
vatten
1 tsk
strösocker
2 msk
färsk finhackad timjan
1 frp
Halloumi, 250 g
eller halloumaki
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)
Tack!

Åsa

Denna soppan är en favorit hos oss! Har serverats som förrätt på nyår tillika makens 50-årsdag. Torkad skinka av bättre sort att strö över tillsammans med halloumi och en bit foccacia blev det succé.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco