Ladda ner bild Spara Tomatsoppa med knaperstekt halloumi Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (99) (99) RÖSTA PÅ RECEPTET (99) (99) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Tomatsoppa med knaperstekt halloumi, god och snabblagad tomatsoppa som mättar och värmer. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk Tomatpuré 1 frp Zeta Finkrossade Tomater 5 dl vatten 1 tsk strösocker 1 msk Balsamvinäger Sigillo Blu 2 msk färsk finhackad timjan 1 frp Halloumi, 250 g eller Halloumaki Extra jungfruolivolja Classico salt nymald svartpeppar Gör så här Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs tillsammans med tomatpuré i olivolja i en stor kastrull eller gryta. Tillsätt krossad tomat, vatten, socker, balsamvinäger och timjan. Krydda med salt och svartpeppar. Låt soppan småkoka under lock i 15 minuter. Skär halloumin i tärningar och stek gyllenbruna i olivolja. Toppa tomatsoppan med halloumi vid servering. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (99) (99) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (99)
(99)