Capresesoppa
Vad tycker du?
Capresesoppa är den varma varianten av den klassiska rätten Insalata Caprese. Mozzarellan smälter i den varma soppan och allt blir magiskt gott.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Capresesoppa är den varma varianten av den klassiska rätten Insalata Caprese. Mozzarellan smälter i den varma soppan och allt blir magiskt gott.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
6 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (315)
(315)Johanna
Jättegod! Jag lade till kycklingbuljong och vitt vin. Blev en höjdare.
Peter
Supergod! Gjort den ett par gånger. Späder med nästan en burk vatten. Går dessutom utmärkt med torkad basilika när man ändå mixar den slät.
Jan Alsér
Hej, saknas inte några deciliter grönsaksbuljong / alt. vitt vin i receptet ??
Koncistensen blir ju annars som ketchup
Emma Olsson
Hejsan Jan,
Nej, soppan ska vara lite tjockare för att mätta. Men om man tycker att konsistensen är för tjock kan man alltid späda ut med lite vatten eller ytterligare en förpackning med tomater 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Anna
Jag och familjen tyckte soppan blev väldigt god och vi hade gärna gjort den igen då den var väldigt lättlagad! Dock upplevde vi att den blev väldigt tjock, trots att den värmdes försiktigt och inte reducerade. Dessutom blev det lite lite till 4 personer. Om man ska spä ut den lite, går det bra med vatten eller tar man bort för mycket smak då?
Emma Olsson
Hejsan Anna,
Soppan ska vara lite tjockare så man känner sig mätt. Det går jättebra att späda ut soppan med lite vatten alternativ ytterligare en förpackning med tomater. Hoppas det smakar! 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta