Ribollita

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En toscansk kålsoppa med bönor, morötter och selleri.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök hackad
4
vitlöksklyftor hackade
1 stjälk
blekselleri skivad
2
morötter tärnade
1 bit
vitkål nedskuren
100 g
sidfläsk i bit
1 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
några blad salvia färsk
några kvistar timjan
1 fpk
salt
svartpeppar
Till servering
gott bröd

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!