Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (46)
(46)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Elma Blondin
Perfekt maträtt på sommarlovet-härliga smaker, kan lagas i förväg för många… mer tid för umgänge. Kan varieras efter det man har hemma. Favorit!
Carina
Det går utmärkt att byta ut fläsket mot vegansk chorizo och ersätta hönsbuljongen med grönsaksbuljong för ett vegansk klimatsmart alternativ
Filip
En av favoriterna. Dagen efter kan man gratinera Ribollitan i ugnen tillsammans med brödbitar och toppa med parmesan.
Loreto
Bara lägga i ugnen och gratinera? Låter sjukt gott ju!