Matig kikärtssoppa med spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

35min 13 ingredienser

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili
1
morot skuren i mindre bitar
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2 dl
torrt vitt vin
1
hönsbuljong tärning
1 kvist
rosmarin
1 liter
vatten
Salt
Svartpeppar
1 fpk
babyspenat
Till servering
Zeta Krutonger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Peter

Gjorde 14portioner utan gul lök och 1.5dl vin istället för 7dl, drog en snabbkalk för de nyfikna

Calories: 297 kcal
Protein: 7.66 g
Carbohydrates: 19.96 g
Fat: 2.51 g
Fiber: 6.63 g

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar