Matig kikärtssoppa med spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili
1
morot skuren i mindre bitar
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2 dl
torrt vitt vin
1
hönsbuljong tärning
1 kvist
rosmarin
1 liter
vatten
Salt
Svartpeppar
1 fpk
babyspenat
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!