Recept från Zeta: Matig kikärtssoppa med spenat

Matig kikärtssoppa med spenat

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs kikärter, lök, vitlök, chili och morot i olivolja någon minut utan att det tar färg.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Lägg i buljongtärning, rosmarin och vatten.

Låt sjuda ca 25 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Lägg i spenat och låt sjuda ytterligare några minuter.

Servera med krutonger och lite extra olivolja att ringla i soppan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.