Matig kikärtssoppa med spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

35min 13 ingredienser

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili
1
morot skuren i mindre bitar
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2 dl
torrt vitt vin
1
hönsbuljong tärning
1 kvist
rosmarin
1 liter
vatten
Salt
Svartpeppar
1 fpk
babyspenat
Till servering
Zeta Krutonger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Peter

Gjorde 14portioner utan gul lök och 1.5dl vin istället för 7dl, drog en snabbkalk för de nyfikna

Calories: 297 kcal
Protein: 7.66 g
Carbohydrates: 19.96 g
Fat: 2.51 g
Fiber: 6.63 g

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter