Bön- och fänkålssoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik bönsoppa baserad på kidneybönor. Smaksatt med fänkål, fänkålsfrön och basilika.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fänkål tunt skivad
1 tsk
fänkålsfrön
3 1/2 dl
kycklingbuljong
1 1/2 dl
torrt vitt vin
2 fpk
Kidneybönor sköljda och avrunna
1kruka
basilika cirka 30 blad
1/2 tsk
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Strö över lite färskriven parmesan.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!