Bön- och fänkålssoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
30min

Smakrik bönsoppa baserad på kidneybönor. Smaksatt med fänkål, fänkålsfrön och basilika.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fänkål tunt skivad
1 tsk
fänkålsfrön
3 1/2 dl
kycklingbuljong
1 1/2 dl
torrt vitt vin
2 fpk
Kidneybönor sköljda och avrunna
1kruka
basilika cirka 30 blad
1/2 tsk
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Strö över lite färskriven parmesan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.