Bönsoppa – Zuppa di fagioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Mustig och snabblagad bönsoppa toppad med en härlig örtolja. Den fylliga smaken fås av mandel och parmesan samt friterad salvia som topping.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönsoppa
3 dl
kycklingbuljong
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 dl
mandelspån, rostade
salt
nymald svartpeppar
Örtolja till servering
1/2 dl
blandade örter
ev salt
ev citronzest
Friterad salvia
8-12
stora salviablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Petra Rydergård

Supergod – tog lite vin i också…eftersom bönorna behöver piggas upp. Jag har ätit denna soppa i många år – nyttig och god.

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja