Ribollita, klassisk kålsoppa från Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 14 ingredienser

En härligt lantlig kålsoppa med bönor och surdegsbröd

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
140 g bacon tärnat
1
gul lök nedskuren
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
purjolök skivad
1/2
savoykål nedskuren
1 1/2 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
färsk timjan
1
lagerblad
salt
peppar
1 fpk
380 g Kidneybönor Ekologiska sköljda
2-3 skivor
dagsgammalt surdegsbröd i bitar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...