Ribollita, klassisk kålsoppa från Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
1tim

En härligt lantlig kålsoppa med bönor och surdegsbröd

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
140 g bacon tärnat
1
gul lök nedskuren
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
purjolök skivad
1/2
savoykål nedskuren
1 1/2 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
färsk timjan
1
lagerblad
salt
peppar
1 fpk
380 g Kidneybönor Ekologiska sköljda
2-3 skivor
dagsgammalt surdegsbröd i bitar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.