Ribollita, klassisk kålsoppa från Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härligt lantlig kålsoppa med bönor och surdegsbröd

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
140 g bacon tärnat
1
gul lök nedskuren
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
purjolök skivad
1/2
savoykål nedskuren
1 1/2 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
färsk timjan
1
lagerblad
salt
peppar
1 fpk
380 g Kidneybönor Ekologiska sköljda
2-3 skivor
dagsgammalt surdegsbröd i bitar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!