Ribollita, klassisk kålsoppa från Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En härligt lantlig kålsoppa med bönor och surdegsbröd

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
140 g bacon tärnat
1
gul lök nedskuren
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
purjolök skivad
1/2
savoykål nedskuren
1 1/2 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
färsk timjan
1
lagerblad
salt
peppar
1 fpk
380 g Kidneybönor Ekologiska sköljda
2-3 skivor
dagsgammalt surdegsbröd i bitar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

"TikTok-pastan" Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Perfekt lunch! Goda och matiga sallader

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.