Gulaschsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
3tim

En mustig gulashsoppa med plommontomater, kummin och mejram. Serveras med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev, i bitar
2
finhackade gula lökar
2
finhackade vitlöksklyftor
1
röd paprika, tärnad
1
stor morot, tärnad
200 g
rotselleri, tärnad
1 1/2 tsk
paprikapulver
1 tsk
hel kummin
2 msk
tomatpuré
8 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
3 msk
färsk mejram, hackad
salt
nymalen svartpeppar
2-3 msk
hackad persilja
Till servering
gräddfil

Gör så här

Kommentera

Caroline

En kan ju undra varför man ska köpa plommontomater när de sen inte ens står med i tillagningen eller serveringen 😳🤔

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.