Gulaschsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev, i bitar
2
finhackade gula lökar
2
finhackade vitlöksklyftor
1
tärnad röd paprika
1
stor tärnad morot
200 g
tärnad rotselleri
1 1/2 tsk
paprikapulver
1 tsk
hel kummin
1 frp
krossade tomater
8 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
3 msk
färsk hackad mejram
salt, svartpeppar
2-3 msk
hackad persilja
Till servering
gräddfil

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp