Gulaschsoppa
Vad tycker du?
Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.
Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.
7 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (69)
(69)Lisa
Inte det lättaste att hitta färsk mejram, funkar det med torkad? Samma mängd?
Emma Olsson
Hej Lisa,
Tack för att du hörde av dig! Det går jättebra att använda torkad mejram, men jag rekommenderar att du då endast tar 1 msk torkad mejram.
Hälsningar
Emma från Zeta
Caroline
Haha oj insåg nu att de va tomatkross plommontomater de skulle varit 😂👌 jaja meeen de funkar nog med vanliga också 😁🤘
Emma Olsson
Hej Caroline,
Absolut kan du använda vanliga plommontomater 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Caroline
En kan ju undra varför man ska köpa plommontomater när de sen inte ens står med i tillagningen eller serveringen 😳🤔
Kim Nilsson
Hur kan tillagningstiden vara 1timme när det ska ”småkoka under lock i 2 timmar”?
Emma Olsson
Hejsan Kim,
Så ska det absolut inte vara, jag har nu ändrat detta. Tack så mycket för din feedback 🙂