Gulaschsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev, i bitar
2
finhackade gula lökar
2
finhackade vitlöksklyftor
1
tärnad röd paprika
1
stor tärnad morot
200 g
tärnad rotselleri
1 1/2 tsk
paprikapulver
1 tsk
hel kummin
1 frp
krossade tomater
8 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
3 msk
färsk hackad mejram
salt, svartpeppar
2-3 msk
hackad persilja
Till servering
gräddfil

Gör så här

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)
Tack!
Lämna ett svar till Kim Nilsson Avbryt svar

Caroline

En kan ju undra varför man ska köpa plommontomater när de sen inte ens står med i tillagningen eller serveringen 😳🤔