Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Italiensk bönsoppa med pasta som mättar gott och med sälta från pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100g
Zeta Stozzapreti
1/2
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
röd chili skivad
1
morot fint tärnad
1 frp
Pancetta 160 g
4 msk
1
rosmarinkvist
1 1/3 l
vatten
1 tärning
hönsbuljong
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer