Recept från Zeta: Bönsoppa med pancetta rosmarin och Gemelli

Bönsoppa med pancetta, rosmarin och Gemelli

Italiensk bönsoppa med pasta som mättar gott och med sälta från pancetta.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs grönsakerna och pancettan i olivolja några minuter på medelvärme utan att de tar färg.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Lägg i buljongtärning, rosmarin och häll på vatten.

Låt sjuda ca 10 minuter.

Lägg i pastan och låt koka tills den är klar.

Vänd ner bönorna och smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.