Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Italiensk bönsoppa med pasta som mättar gott och med sälta från pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100g
Zeta Stozzapreti
1/2
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
röd chili skivad
1
morot fint tärnad
1 frp
Pancetta 160 g
4 msk
1
rosmarinkvist
1 1/3 l
vatten
1 tärning
hönsbuljong
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco