Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
20min

Italiensk bönsoppa med pasta som mättar gott och med sälta från pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
röd chili skivad
1
morot fint tärnad
1 frp
Pancetta 160 g
4 msk
1
rosmarinkvist
1 1/3 l
vatten
1 tärning
hönsbuljong
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.