Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Italiensk bönsoppa med pasta! Pancettan bidrar med sälta och mustighet och den italienska känslan kommer fram tydligt med hjälp av örtig rosmarin!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
röd chili skivad
1
morot fint tärnad
1 frp
1
rosmarinkvist
1 1/3 l
vatten
1 tärning
hönsbuljong
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Adriana

Det var såååå gott, en stor succé i familjen, har lagat den här rätten nästan 1 gång varje månad..!

Anna Mellberg

Hej Adriana! Vi blir så glada att du tar dig tid och skriver detta till oss! Hälsningar från oss alla i Zetas provkök.

Adriana

Lagade den här rätten med Zetas glutenfria pasta och det blev succé i hela vår glutenintoleranta familj.
Tack för att NI tänker på oss, den glutenfria människan.

Anna Mellberg

Hej Adriana! Så roligt att höra, vi är så glada att ni fick en fin och god stund tillsammans. Det är vårt mål! Tack också för att du tog dig tid att skriva och berätta det för oss. Hälsningar från vännerna på Zeta