Rostad blomkålssoppa med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkålssoppa
1
blomkål
4
potatisar
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
1 tsk
salt
1 dl
mandlar, skållade
1 L
grönsaksbuljong
Gremolata
1
frp Kikärtor
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
1
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

Vad tycker du?

1 kommentar

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja