Rostad blomkålssoppa med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkålssoppa
1
blomkål
4
potatisar
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
1 tsk
salt
1 dl
mandlar, skållade
1 L
grönsaksbuljong
Gremolata
1
frp Kikärtor
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
1
citron

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)
Tack!