Rostad blomkålssoppa med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkålssoppa
1
blomkål
4
potatisar
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
1 tsk
salt
1 dl
mandlar, skållade
1 L
grönsaksbuljong
Gremolata
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
1
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Christel Avbryt svar

Jenny

God och krämig tyckte jag! Kikärtsgremolatan gav smak och fräschhet till soppan. Minsta barnet gillade soppan. Vuxet barn och min man gillade den inte alls.