Gazpacho med olivolja och kronärtskockskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Det är inte mycket som slår en sval gazpacho en varm sommardag. Tips är att mixa soppan hemma, häll upp i kyltermos och duka upp på din nästa picknick. Toppa med kronärtskockskräm, färsk basilika, krutonger och olivolja på plats.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
silverlök
1
röd chili
1
vitlöksklyfta
1
röd paprika
1
gurka
2
röda tomater
500 g
krossade tomater
1 1/2 dl
kallt vatten
1 tsk
salt
nymalen svartpeppar
Toppings
1/2
kruka basilika
1
gurka, skalad och tärnad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!