Olivdoftande soppa med salladslök och matvete

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Använder du färdigkokt matvete behöver soppan bara koka några minuter. Smaksätt med en riktigt god olivolja.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
410 g Zeta Bönor Matvete Durum
410 g
salladslökar utan rot och mörkgröna delar
1 liter
vatten
3-4 msk
grönsaksbuljong utan glutamat
1/2 - 1 tsk
salt
svartpeppar nymalen
2-3 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.